Mot Köpenhamn

Då bär det av mot Köpenhamn men klassen :D

systemkamera

HHHJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!

Jag fyller snart år och önskar mig en systemkamera! Jag vet bara inte vilken modell osv som skulle passa mig. Kan någon tipsa om bra systemkameror??
Jag hade tänkt ha den till lite alltmöjligt.. Fotta djur, människor, natur, på resor ja lite allt möjligt... Jag har inte haft någon jätte avancerad kamera innan så vill ha en BRA nybörjarkamera.
TIPSA PÅ! :D

Alla som ger tips kan länka sina bloggar så länkar jag er i ett inlägg!

Kram

Liseberg <3333333

 
         Bild från Liseberg :)
Liseberg ;D
          Jag på malmö spelen :)     

Skoldag

Idag hade vi en skoldag där hela skolan skulle vara tillsammans. Vi som går i nian hade varsin egen grupp med massa små barn. 7:or och 8:or hade olika stationer med lekar som vi gjorde. Nere på stranden åt vi korv med brod och på hemvägen var det tipsrunda. Det var ändå roligt att vara med de små barnen:) Alla ville vara med en och alla ville prata med en ;) Det roliga var att jag gav alla varsin namnlapp och sen när man pratade med dem och kunde deras namn så blev de helt fö rvånade och superglada ^.^ så gulliga! Nu är jag jätte trött och ska göra massa läxor och sedan träna puss o kram

sant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Livet sjuger. Du gör det iallafall lite bättre. Älskar dig Justin Drew Bieber ;*

bild

Sommar bild

En bild på mig från i sommras. Jag minns den dagen som om det var igår! Vi var med familjen och lyssnade när några vi känner spelade musik på en tävling på landet. Jag och min syster gick ut på denna åkern med vår hund och fotograferade massor med fina bilder. Jag kommer lägga upp fler bilder någon annan dag ;)

Videoblogg

Ska försöka lägga upp en vlogg snart. Hoppas det funkar ;) 
 

inlägg nr. 1

Detta är mitt första inlägg på min blogg! :D 
Jag hade tänkt mig både vanliga inlägg och videoinlägg. Hoppas ni gillar det! 
 
 
En bild på mig från idag. Duckface for the win :*

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0